Πέρα από την ασφάλεια των εστιατορίων

Η ασφάλεια δεν είναι το μόνο θέμα για την εκτέλεση των επιχειρήσεων εστιατορίων. Το ουσιαστικό μέρος της επιχείρησης, είναι το πώς θα παρέχει άνεση και ευχάριστη γευστική εμπειρία, και ταυτόχρονα να αναπτύσσεται. Οι νέες προηγμένες τεχνολογίες και καινοτομίες επιτρέπουν την εξέλιξη της υπάρχουσας βιομηχανίας εστιατορίων και προσφέρουν επιπλέον προστιθέμενη αξία στους ιδιοκτήτες εστιατορίων.

Οι προηγμένες καινοτομίες της KosmosTech παρέχουν αυτό που απλά χρειάζεστε

Απομακρυσμένη επιτήρηση: Είτε σε διακοπές, είτε σε επαγγελματικό ταξίδι, η πραγματική κατάσταση του εστιατορίου μπορεί να παρακολουθείται από τον ιδιοκτήτη μέσω της εφαρμογής του smartphone APP . Δεν υπάρχει έλλειψη πραγματικής προβολής του εστιατορίου σας.

Ασφάλεια καναλιού: Το βίντεο HD με επικάλυψη POS, κουμπί έκτακτης ανάγκης και κάμερα καρφίτσας προστατεύουν την ασφάλεια της περιοχής του ταμείου. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την ασφάλειά σας.

Συναγερμός: Ολοκληρωμένη προστασία για τα περιουσιακά στοιχεία του εστιατόριο στο κλείσιμο του. Ειδοποίηση μέσω εφαρμογής του smartphone APP που έχει ενεργοποιηθεί. Για απομακρυσμένη προβολή κάθε φορά που συμβαίνει συναγερμός.

Διαχείρισης: Επαγγελματικός εξοπλισμός που συμμετέχη στην αποτελεσματική διαχείριση του εργαζομένου σε βάρδιες μέσω προγράμματος.

Ανάπτυξη. Κύκλος εργασιών: Η καταμέτρηση των ατόμων, η καλύτερη κατανόηση της ροής της κυκλοφορίας των εστιατορίων και η καλύτερη βοήθεια στη λειτουργία του εστιατορίου για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Ασφάλεια τροφίμων: Προβολή της επεξεργασίας τροφίμων κουζίνας στην τραπεζαρία για να εξασφαλίσει στους πελάτες με ασφάλεια τροφίμων, ημιανεξάρτητη κουζίνα για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες.

Άνετη και ευχάριστη εμπειρία φαγητού

Απομακρυσμένη επιτήρηση

Απομακρυσμένη επιτήρηση

Είτε σε διακοπές, είτε σε επαγγελματικό ταξίδι, η πραγματική κατάσταση του εστιατορίου μπορεί να παρακολουθείται από την APP μακριά από οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Ασφάλεια ταμείου

Απομακρυσμένη επιτήρηση

Η κάμερα HD με εγγραφή POS, κουμπί έκτακτης ανάγκης και φωτογραφική μηχανή προστατεύει την ασφάλεια της περιοχής του ταμείου.

Σύστημα Συναγερμού

Απομακρυσμένη επιτήρηση

Ολοκληρωμένη προστασία για τα περιουσιακά στοιχεία του εστιατορίου κατά το χρόνο κλεισίματος, η ειδοποίηση μέσω του APP που ενεργοποιείται για απομακρυσμένη προβολή όταν πραγματοποιηθεί συναγερμός.

Διαχείρηση

Απομακρυσμένη επιτήρηση

Επαγγελματικός εξοπλισμός παρακολούθησης, διαχειρίζεται αποτελεσματικά το χρόνο εργασίας των εργαζομένων και το πρόγραμμα αλλαγών.

Αύξηση του κύκλου εργασιών

Απομακρυσμένη επιτήρηση

Η καταμέτρηση των ατόμων, η καλύτερη κατανόηση της ροής της κυκλοφορίας των εστιατορίων και η καλύτερη βοήθεια στη λειτουργία του εστιατορίου για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Απομακρυσμένη επιτήρηση

Ανάλυση έξυπνων ανθρώπων εισόδου

  • Βοηθήστε τον ιδιοκτήτη να γνωρίζει την κύρια ομάδα πελατών
  • Ξεκινήστε κατάλληλα και προσαρμοσμένα προϊόντα ανάλογα
  • Αναπτύξτε την επιχείρηση
© Copyright 2024 Kosmostech. All Rights Reserved.