Το λιανικό τοπίο εξελίσσεται δραματικά καθώς οι μεγάλοι πωλητές λιανικής πώλησης βρίσκονται στα πρόθυρα των καταστημάτων πτώχευσης και των πολυκαταστημάτων και αντιμετωπίζουν σημαντικές μειώσεις στην κίνηση και τις πωλήσεις. Καθώς θέλουν να σώσουν τη βιομηχανία, οι λιανοπωλητές αντιμετωπίζουν, μεταξύ άλλων δυσκολιών, όλες τις προκλήσεις όσον αφορά την ασφάλεια, την πρόληψη των απωλειών και την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων.

Η Λιανική Λύση της KosmosTech παρέχει:

Πρόληψη Ασφάλειας & Απωλειών: Καταπολέμηση κατασκόπων, εσωτερική κλοπή, απάτη σε ταμεία και διασφάλιση ασφαλούς και ασφαλούς περιβάλλοντος αγορών.

Επιχειρησιακή ευφυΐα: Μειώστε το OPEX, αυξήστε την αποδοτικότητα λειτουργίας του καταστήματος και αυξήστε τα κέρδη, καταννοώντας την άμεση σχέση μεταξύ κίνησης ανθρώπων και δεδομένων συναλλαγών.

Είσοδος

Σε σύγκριση με το ηλεκτρονικό εμπόριο η παραδοσιακή λιανική βιομηχανία αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις όσον αφορά τον ακριβή υπολογισμό της ροής των επισκεπτών και την αποτελεσματική προσαρμογή των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σύμφωνα με τις αναλύσεις ροής.

Super WDR Camera

Οι κάμερες ultra smart μπορούν να φτάσουν μέχρι και 140dB ευρεία δυναμική εμβέλεια για να αποκτήσουν μια κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας ακόμα και σε συνθήκες ηλιοφάνειας υψηλής αντίθεσης.

Fisheye κάμερα προβάλει χάρτη θερμικής εικόνας ώστε να καταλάβουμε τις θερμές και κρύες περιοχές. Επίσης η κάμερα προβάλει 360Ο εικόνα του μαγαζιού με τα ράφια.

Καταλαβαίνει τους πελάτες που κινούνται μέσα στο κατάστημα βοηθώντας των επιχειρηματία να καταλάβει σε τι θέση θα βάλει προϊόντα που θέλει να προωθήσει.

Υποστηρίζει διάφορες μορφές βίντεο καθώς και εικόνα, κείμενο και ήχο.Η απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών επιτρέπει τον χρονοδιακόπτη, την προσαρμογή έντασης, το συγχρονισμό χρόνου, τα στιγμιότυπα οθόνης και τις απομακρυσμένες ενημερώσεις.

 

© Copyright 2024 Kosmostech. All Rights Reserved.