Ασφάλεια με καινοτόμα συστήματα

Με εκατομμύρια τραπεζικές συναλλαγές κάθε μέρα, τα τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι στόχος εγκληματιών. Καθήκον μας είναι λοιπόν να μελετήσουμε, να προτείνουμε και να υλοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό λύσεις που θα δημιουργήσουν μία ασπίδα προστασίας. Ταυτόχρονα, ο τρόπος βελτίωσης της εμπειρίας των πελατών και της αποτελεσματικότητας της διαχείρισης έχει αναδειχθεί ως ένα σημαντικό καθήκον της διοίκησης που αντιμετωπίζει τον έντονο ανταγωνισμό στον σύγχρονο κόσμο. Η ταχεία τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα της ασφάλειας, με τεχνολογική καινοτομία και επιχειρηματική ολοκλήρωση, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την ενίσχυση της ευπάθειας και της αποτελεσματικότητας της διαχείρισης των τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Η KosmosTech με τις προηγμένες τεχνολογίες για την ασφάλεια των τραπεζικών και οικονομικών σας συναλλαγών προτείνει:

 1. Κάμερα 4K UHD με αναγνώριση προσώπου μπορεί να εντοπίσει ύποπτο αντικείμενο με εξαιρετικά καθαρή εικόνα για να αποτρέψει πιθανούς κινδύνους και κρίσιμα συμβάντα
 2. Να επικαλύψει τις πληροφορίες συναλλαγών στο βίντεο για να αποφευχθούν πιθανούς διαφωνίες για να βελτιωθεί η εμπειρία του πελάτη
 3. Η καταμέτρηση των ατόμων, απομακρυσμένη εξουσιοδότηση κ.λπ. για την ενσωμάτωση της ασφάλειας με τις κύριες επιχειρηματικές διαδικασίες για την περαιτέρω βελτίωση της αποδοτικότητας των επιχειρήσεων και της διαχείρισης
 4. Ασφάλεια δεδομένων. Προηγμένα μέτρα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διακομιστή για την εξασφάλιση της ασφάλειας των κρίσιμων δεδομένων

Είσοδος

Συνήθως η είσοδος έχει έντονη αντίθετη ηλιακή ακτινοβολία, μια κάμερα με πραγματική WDR και έξυπνη λειτουργία είναι απαραίτητη.

Καταμέτρηση ατόμων

Η καταμέτρηση των ατόμων μπορεί να δείξει την ροή των ατόμων στην είσοδο και να εξάγει την ημερήσια ή μηνιαία αναφορά.

Super WDR Camera

Οι κάμερες ultra smart μπορούν να φτάσουν μέχρι και 140dB ευρεία δυναμική εμβέλεια για να αποκτήσουν μια κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας ακόμα και σε συνθήκες ηλιοφάνειας υψηλής αντίθεσης.

Αναγνώριση προσώπων

Αναγνωρίστε την ταυτότητα VIP με αριθμητική σύγκριση των μοναδικών χαρακτηριστικών, βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία των VIP πελατών.

Αίθουσα

Οι χώροι είναι οι πιο επισκέψιμες τοποθεσίες που απαιτούν λεπτομερείς εικόνες του προσώπου και δεν υπάρχουν τυφλά σημεία

 • 4K εξαιρετικά έξυπνο σύστημα ψαρέματος με ανασκόπηση 360 μοιρών και υψηλής ευκρίνειας για καλύτερη κάλυψη

Περιοχή συναλλαγών

Οι μεγάλες ποσότητες χρηματοπιστωτικών συναλλαγών κάθε μέρα - από την υπογραφή των εγγράφων μέχρι την έγκριση δανείων - μπορούν να αφήσουν τα ιδρύματα ευάλωτα σε παρεξηγήσεις ή διαφωνίες πελατών.

Κουμπί πανικού 1 + 1

Ο συναγερμός μπορεί να ενεργοποιηθεί εγκαίρως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Χρήση της ενσωματωμένης κάμερας οπών, κοντινές εικόνες προσώπου που έχουν ληφθεί από την εικόνα στη λειτουργία εικόνας ενώ οι πληροφορίες συναλλαγών επικαλύπτουν το βίντεο για να αποφευχθούν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις από τον πελάτη.

ΑΤΜ περιοχή

Ως σημαντικό και ευάλωτο τμήμα, η KosmosTech προσφέρει μια λύση από την αρχή μέχρι το τέλος για την αποφυγή απαγωγών, ληστείας, βανδαλισμού, απάτης στην περιοχή των ΑΤΜ.

 • ATM Pinhole Cameras:
  Ορθογωνικός και συμπαγής σχεδιασμός, παρέχει έξυπνη ανίχνευση και εύκολη εγκατάσταση σε οποιοδήποτε εσωτερικό περιβάλλον.
 • ATM DVR:
  Dedicated hybrid DVR για ATM, υποστήριξη εισόδου IP και αναλογικής κάμερας
 • Κάμερα καμπίνας:
  Μόνο μία ευρυγώνια κάμερα για να καλύψει ολόκληρη την περιοχή καμπίνας

Κέντρο Ασφαλείας

 • Ενσωματωμένα NVR:
  Η KosmosTech έχει την πιο πλούσια σειρά προϊόντων εγγραφής ενσωματωμένο δίκτυο - από 4 κανάλια και 256 κανάλια - για κάθε επίπεδο των αναγκών
 • Storage Network:
  Μία απαραίτητη σειρά προϊόντων για την ασφαλή αποθήκευση δεδομένων
 • Αποκωδικοποιητής:
  Αποκωδικοποιητές 4k ανάλυσης.
 • Οθόνη:
  Διαθέτουμε μια ποικιλία συσκευών προβολής, από αυτόνομες οθόνες έως μεγάλους τοίχους τηλεόρασης
 • Η πλατφόρμα διαχείρισης βίντεο VMS7016 είναι ο πυρήνας του συστήματος CCTV που διαχειρίζεται, προβάλλει, αναπαράγει και ελέγχει όλες τις καθημερινές λειτουργίες μεταξύ όλων των συσκευών, το σύστημα λειτουργεί σε λειτουργία master-slave και ενοποιημένη διαχείριση ολόκληρων πόρων του συστήματος.

  Εξωτερικός χώρος

  Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια ιδιοκτησίας και του πελάτη εκτός της τράπεζας, η εξωτερική κάμερα στοχεύει να αποφευχθεί η ανίχνευση και η ληστεία από τους εγκληματίες, διευκολύνει επίσης τον χρόνο του περιστατικού ελέγχου και αποδεικτικών στοιχείων.

  Πολυλειτουργικός φακός με πανοραμική θέα 180 μοιρών

  4Κ παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, εξαιρετική απόδοση εικόνας:
  Μέσα σε 20 μέτρα, μπορούν να ληφθούν υπόψη τα καθαρά χαρακτηριστικά προσώπου και οι αριθμοί πινακίδων κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Μέσα σε 50 μέτρα, μπορούν να συλληφθούν τα χαρακτηριστικά της σωματικής εμφάνισης του ατόμου και του αυτοκινήτου.

  Χωρίς απώλειες σε σκοτεινά ή έντονα φωτιζόμενα περιβάλλοντα, εξαιρετική ορατότητα κάτω από τους προβολείς.

© Copyright 2024 Kosmostech. All Rights Reserved.